Romania – Concept

 

Concept

De ce am ales sa fac asta ?

Imaginea este un echilibru adus caracterului.

De cand eram mic copil am avut o pasiune innascuta pentru imbracaminte, eram acel gen de persoana putin nerdy, careia ii placea sa stea pe scara din spatele blocului si sa coase rochii pentru papusile vecinelor. Un mare model pentru mine a fost si iubita mea mama, care adora eleganta si precizia atunci cand se imbraca. Intotdeauna mi-a placut sa transmit ceea invatam si celorlalti, tocmai de aceea experimentam pe verisoarele mele: styling-uri noi, machiaje noi, pe toate le faceam eu. La o varsta destul de frageda, am inceput sa fac sport de performanta, dar eram oarecum marginalizata sau probabil ma marginalizam singura, deoarece mintea mea era proiectata spre altceva: spre moda, estetica si coafuri, spre stil, spre oameni.

La terminarea liceului am ales sa ma mut in Italia, pentru a-mi realiza visul si nu mi-a parut rau de asta niciodata. Italia este, din punctul meu de vedere, punctul de plecare spre realizarea unei cariere in moda. Se stie ca moda, stilul, tendentele iau nastere aici si de altfel in Franta. Aici invat in fiecare zi lucruri noi, caci italienii se nasc cu acest dar, darul de a creea haine si de a imbraca lumea. Au o sclipire anume… Lucrez aici de 9 ani, actualmente sunt Store Manager intr-un store din Malcesine (un paradis numit oras, din judetul Verona), specializat pe articole made in Italy si hand-made.

Experienta exista cu adevarat daca poti exprima ce stii, nu e de ajuns sa stii.

Activitatea principala pe care am abordat-o in primii ani de ascendenta nu a fost doar de achizitie si online advice dar si consultanta, ajutandu-mi clientele sa cumpere cele mai inedite si potrivite articole, in baze unor detalii care ne caracterizeaza pe fiecare in parte: culoarea pielii, a parului si a ochilor, forma corpului, punctele forte ale corpului, stilului personal, stilului de viata si profesiei.

Scopul meu in prezent si viitorii ani este sa realizez un fundament solid pentru Romania si sa transfer toate informatiile dobandite, in tara mea, alaturi de frumoasele mele romance, deci va invit sa va lasati ajutate de mine pentru a va inbunatati imaginea, pentru a va iubi mai mult.