Image Consulting

Hai sa lucram

A

Cum se desfasoara activitatea de image consulting?

Analiza Siluetei
Include analiza liniilor si caracteristicilor corpului, figurii orizontale a trunchiului (cea care determina forma corpului ca fiind triunghi, clepsidra, dreptunghi sau cerc), analiza figurii verticale (proprietati fizice, postura, inaltimea, greutatea si marimea).
Analiza stilului personal
stilul personal se imparte in mai multe categorii :-stilul natural-stilul clasic-stilul modern-stilul romantic -stilul trendy In baza acestor criterii si a categoriei din care clientul face parte, consultantul creeaza noua imagine a clientului.
Analiza stilului de viata
Face referire la activitatile zilnice pe care le face clientul si in baza acestora se va crea imagine care sa reflecte 100% viata clientului. Daca se va decide alaturi de client ca este cazul sa cumpere accesori si haine noi, se vor achizitiona doar articole care a fie utile in fiecare zi.
Analiza personalizata a culorilor potrivite
Determinarea culorii naturale a clientului si a categoriei din care acesta face parte (primavara, vara, iarna, toamna)-determinarea culorilor care avantajeaza clientul-analiza culorilor din garderoba (culoarea dominanta din garderoba).

Nu exista unicitate, exista doar interesant, exista special, exista atractiv, echilibrat, unicitatea este data de fiecare dintre noi, prin interpretarea unui concept.

Paula Horinceanu

Garderoba

Organizarea garderobei
-pregatirea pentru consultanta (poze tuturor hainelor din sifonier, a accesoriilor)-impartirea hainelor pe evenimente(de seara, de ceremonie, de dormit etc)-evaluarea elementelor -se aleg articolele care trebuiesc eliminate din garderoba-se aleg articolele care cu ajutorul unui croitor mai au viata. -shopping list: consultantul face o lista cu elementele care lipsesc din garderoba pentru a o completa -crearea de combinatii noi cu articole deja existente in sifonier.
Personal Shopping
Consta in: -rafinarea si personalizarea look-ului-lectii de shopping-pregatirea dinainte de shopping

Tu decizi daca vei purta hainele tale cu incredere si caracter sau timiditate si nesiguranta.

Paula Horinceanu

B
C

Analiza rezultatelor

Abordarea in societate
Determinarea unei legaturi intre garderoba, stilul sau stilurile abordate si o serie de integrare in viata sociala unde pot fi valorificate.
Dezvoltarea personala
Fiecare articol vestimentar ales cu grija aduce o calitate in plus. Este necesar ca toate elementele sa fie intelese corect si purtate corespunzator.
Revelatia de stil.
Dupa toata aceasta schimbare de stil, indiferent daca este doar vestimentara sau nu aduce de la sine o schimbare in viata ta, majora sau nu. Indiferent de caz aceasta perioada e bine sa fie analizata, pentru a fructifica toate beneficiile aceste schimbari.

Increderea este primul pas care ofera avant catre orizontul regasirii de sine, a actiunii si succesului.Ai incredere si actioneaza.

Paula Horinceanu


Doresti sa te inscrii ?

Nimic mai simplu


Completeaza formularul de mai jos iar eu voi lua legatura cu tine in cel mai scurt timp.


Sex (necesar)
FEMININMASCULIN


Motiv
Vreau sa schimb ceva la stilul meuAm nevoie de o garderoba nouaVreau sfaturi in fashionVreau o schimbare de lookAltceva