1
4
3
2

Buna, Eu sunt Paula

Expertul tau in imagine, cea care te va face sa te indragostesti de un stil unic, un stil al Tau..

Sunt aici sa te ajut


Sunt situatii in care nu te poti exprima liber de la primul impuls, astfel ca o sa te ajut. Lasa adresa de e-mail mai jos si in felul acesta te contactez eu. Mai apoi vom regasi exact serviciile cu care te pot ajuta.


home_couturier_pic1

Paula Horinceanu

Cateva cuvinte despre persoana care te va ajuta sa iti abordezi personalitatea cu stil


Expert in imagine si stil

Abordez distinctia, anii in spatele companiilor din domeniul fashion, al croitoriei si mersul pe drumul trend-ului nonconformist, mi-au intarit valorile morale, experienta si intelepciunea pe care azi o intreprind pentru voi. Activand in Italia si Romania, prin coordonare de imagine, consultant de stil, abordari social-artistice, arta vestimentara teatrala am intarit recenziile primite dealungul timpului de la partenerii mei si mi-am depasit limitele. Azi sunt pentru voi Paula Horinceanu. Expert in stil si abordare sociala.

In spatele cortinei

Buna, ma numesc Paula si am 28 de ani. Trăiesc in Italia de 10 ani, dar valorile si principiile vieții le-am învățat in România. Marele meu hobby este sa împart lucruri si idei cu ceilalți, tocmai de aceea am ales ca hobby-ul sau visul meu sa il transform in realitate. Aceasta din urma se numește : CONSULTANTA DE IMAGINE, prin care vreau sa ajut toate femeile sa devină mai bune in ceea ce își propun. Îmi place sa rad, sa cunosc persoane noi, sa ma distrez dar pun seriozitatea pe primul loc atunci când este vorba despre relații profesionale. Visez spre o viața mai buna si de calitate si am obiceiul prost sa transform visele in realitate.