Curvy Style2

 

Curvy Style

Cine a spus ca moda si stilul sunt doar pentru femei slabe?

Nu doar marimea S poate arata spectaculos de bine, la moda si cu stil.
Curbele unei femei pot arata perfect daca stim cum sa le valorificam.

Prin serviciile mele, oferite doamnelor cu forme pline, veti invata cum sa va puneti in valoare fizicul prin lookuri bazate pe reguli simple.

In ce consta acest tip de consultanta?

Avand in vedere ca femeile curvy sunt la fel de normale ca si cele mai slabe, consilierea va fi mai mult sau mai putin egala ca cea pentru doamnele mai slabe. Putinele diferente pe care le vom regasi vor fi in ceea ce priveste alegerea materialelor si structura hainelor care in acest caz sunt menite sa lungeasca si subtieze figura corpului.

Dupa analizele obisnuite ( analiza cromatica si anatomica unde vom descoperi din care sezon faceti parte si care este BODYSHAPE-ul ), vom trece prin urmatoare etape:

- descoperim care sunt magazinele cele mai potrivite pentru forma corpului care va caracterizeaza cel mai bine. Stim cu totii ca se gasesc magazine curvy style oriunde, dar nu tot atat de des se gasesc cele potrivite perfect cu forma corpului tau sau cu nuanta pilelii tale. Impreuna vom alege magazinele "tale" de unde sa iti reimprospatezi garderoba cu care sa arati FABULOS!
- ce Curvy esti? Un mar, o para, o clepsidra sau o para intoarsa. Este usor sa spui sunt grasa si atat, dar adevarul este ca pe fiecare corp grasimea se depoziteza diferit.Acest lucru este favorizat de catre alimentatie, mod e de viata si genetica. Aflam deci, ce fel de curvy esti pentru a ne facilita alegerea hainelor.
- cum se imbraca o curvy la evenimente speciale? Veti invata cum sa arati elegant si cu stil la fiecare eveniment la care iei parte, indiferent de importanta acestuia.
- cum poate o curvy lady sa infranga regulile? Prin serviciul meu dedicat special doamnelor ca tine, vei invata cum sa porti haine colorate si desene deosebite, evitand negrul.

Inscrie-te la acest serviciu pentru o imagine extrem de deosebita, indiferent de kilograme.